vrijdag 6 september 2013

Een BUITEN - KANS voor de leerlingen van het 4de en 1ste leerjaar!

Vandaag hebben de kinderen van het vierde en eerste leerjaar samengewerkt! Jaja....je hoort(of leest liever) het goed! De kinderen kregen de kans om elkaar te leren kennen. De leerlingen zien elkaar misschien wel eens in de wandelgangen of op de speelplaats maar kennen dat kind daarom nog niet. Tijdens een activiteit buiten werden de leerlingen voor een opdracht geplaatst! Ze moesten iets maken wat kleurrijk was en mooi. Samenwerken en plezier maken moesten ook aan bod komen. Ze mochten enkel het materiaal gebruiken dat op tafel lag en mochten enkel hulp vragen aan elkaar. Op het einde van de activiteit was het de bedoeling dat ze allemaal hetzelfde gemaakt hadden maar wel elk met hun eigen persoonlijke 'toets'! Denk je dat deze leerlingen dit niet aankunnen? Wel fout gedacht! Dat kunnen ze wel! Kinderen van het vierde hielpen kinderen van het eerste. Ze werkten samen en maakten plezier. Het resultaat was dat ieder kind een gekleurde armband gemaakt had en als kers op de taart...leerlingen leerden nieuwe leerlingen beter kennen! Plezier, kleuren en samenwerken werden hier ook zeker bereikt! Dikke duim voor allen!

Aanbevolen post

Nieuwsbrief vrijdag 30 april 2021

Nog even herhalen dat er volgende week woensdag WEL school is. De pedagogische studiedag voor de leerkrachten is geannuleerd. Bijgevolg is e...

Inschrijvingen

JAARTHEMA 2020-2021

JAARTHEMA 2020-2021
We dagen je uit met groenten en fruit

Mooimakers: Wij doen mee

Milieuzorg Op School

Kweetet

Verkeersopvoeding op school

Verkeersopvoeding op school
Onze school behaalde in 2019-2020 de zilveren medaille! Wat behalen we dit jaar?

Sportieve school

Sportieve school
Onze school kreeg terug het brevet voor het schooljaar 2019-2020. Proficiat! Uiteraard willen we volgend schooljaar dit opnieuw behalen!!
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive