woensdag 10 september 2014

Welkom bij juf Katrien en juf Lisa in de tweede kleuterklas.Wat is het weer leuk om alle vriendjes weer te zien! Bij het begin van het nieuwe schooljaar verkennen we al de speelhoeken en de klasafspraken. Zoveel nieuw speelgoed in onze klas! In de gang hebben we een zandtafel en een autotapijt met veel auto's. We mochten ons kenteken kiezen en kleuren en weten ook al hoeveel kleuters in welke hoek mogen spelen. Aan de kapstok hangt ons kenteken zodat we onze jas en fluohes gemakkelijk terugvinden. Wat zijn we blij met onze 2 grote speelplaatsen want lopen, springen, huppelen doen we heel graag. Er zijn ook veel fietsen en een grote zandbak. Verf, scharen, lijm, kleurpotloden en papier vind je hier in alle kleuren en formaten. We mogen dus veel exploreren in onze nieuwe klas. Onze juffen vertellen graag en houden van mooie prentenboeken. Ze houden ook van dansen,zingen en theater. Daaag,tot een volgende keer in één of andere speelhoek van de tweede kleuterklas.    

Abonneer je op nieuwsbrieven

Schoolmenu

Schoolkalender

Aanbevolen post

G E Z E L L I G S A M E N K L I N K E N !

Onze lieve juf Katrien gaat met pensioen. Wij konden haar niet zomaar laten vertrekken.  Bedankt juf Katrien, om elke dag met de glimlach ...

Inschrijvingen

JAARTHEMA 2020-2021

JAARTHEMA 2020-2021
We dagen je uit met groenten en fruit

Mooimakers: Wij doen mee

Milieuzorg Op School

Kweetet

Verkeersopvoeding op school

Verkeersopvoeding op school
Onze school behaalde in 2019-2020 de zilveren medaille! Wat behalen we dit jaar?

Sportieve school

Sportieve school
Onze school kreeg terug het brevet voor het schooljaar 2019-2020. Proficiat! Uiteraard willen we volgend schooljaar dit opnieuw behalen!!
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive