maandag 1 juni 2015

Schoolreis Pairi Daiza

Pairi Daiza betekent in het oud-Perzisch "afgesloten tuin". En het was een buitengewone tuin, een paradijs! 
We wandelden door de prachtige natuur, met zijn eeuwenoude bomen, prachtige bloemen en weelderige planten van over de hele wereld.  En niet te vergeten: de 5.000 dieren die er in harmonie samenleven. 
We zagen ringstaartmaki's die op de schouders sprongen en bezochten het pasgeboren olifantje Nang Faa (wat Tha├»s is voor "engel"). We keken naar de rode panda's, de giraffen, de beroemde panda's Hao Hao en Xing Hui,... 's Middags aten we onze picknick op aan de rand van het buitenspeelplein. We konden daar dan ook wat spelen, klimmen en klauteren alsook stappen over de hangbruggen.
's Namiddags keken we naar de spectaculaire roofvogelshow en wandelden we tussen de fladderende vleermuizen. Het was een geslaagde schoolreis!

Aanbevolen post

Nieuwsbrief vrijdag 7 mei 2021

1. We sorteren 2. We gaan voor gezond 3. Joepie, we zijn een kraanwaterschool 4. Annulatie schoolreizen 5. Sint-Rita gaat op speurtocht 6. M...

Inschrijvingen

JAARTHEMA 2020-2021

JAARTHEMA 2020-2021
We dagen je uit met groenten en fruit

Mooimakers: Wij doen mee

Milieuzorg Op School

Kweetet

Verkeersopvoeding op school

Verkeersopvoeding op school
Onze school behaalde in 2019-2020 de zilveren medaille! Wat behalen we dit jaar?

Sportieve school

Sportieve school
Onze school kreeg terug het brevet voor het schooljaar 2019-2020. Proficiat! Uiteraard willen we volgend schooljaar dit opnieuw behalen!!
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive