vrijdag 3 februari 2017

Sneeuwwitje en de 7 dwergen

Er was eens... een klasje die werd omgetoverd tot een echt Sprookje. We leefden ons helemaal in, in het sprookje van Sneeuwwitje. We werden allemaal dwergen en gingen aan het werk HE HO, HE HO, HE HO. Wie is de grootste dwerg? Wie is de kleinste? We maakten de giftige appel die Sneeuwwitje van de boze heks kreeg na in klei. We schilderden en knipten een echt dwergenhuisje.
We speelden samen met de juf een gezelschapsspel en maakten een heleboel puzzels! Tussen het vele ontdekken en spelen door vierden we de verjaardag van Bo en gingen we tijdens de gedichtendag opzoek naar mooie gedichten in onze school.
Enkele kleuters zijn al naar de dokter geweest tijdens het medisch onderzoek. Ra ra ra... waarover leren we volgende week?

Schoolmenu

Schoolkalender

Aanbevolen post

Sint-Rita gaat op speurtocht: Doe je mee?

Beste ouders, Het schoolfeest zoals we kennen met optredens en workshops kan ook dit jaar door corona niet doorgaan. Daarom organiseren wij ...

Inschrijvingen

JAARTHEMA 2020-2021

JAARTHEMA 2020-2021
We dagen je uit met groenten en fruit

Mooimakers: Wij doen mee

Milieuzorg Op School

Kweetet

Verkeersopvoeding op school

Verkeersopvoeding op school
Onze school behaalde in 2019-2020 de zilveren medaille! Wat behalen we dit jaar?

Sportieve school

Sportieve school
Onze school kreeg terug het brevet voor het schooljaar 2019-2020. Proficiat! Uiteraard willen we volgend schooljaar dit opnieuw behalen!!
Mogelijk gemaakt door Blogger.

Blog Archive